ČLANSKA EKIPA DO ZMAGE V BILJAH

Vitanest BIlje - Brda

0 : 1

2. Slovenska nogometna liga

Postava: Pintol, Gajić, Rojc, Jazbar, Jalinous Daw., Humar (od 63. Marinič), Frelih (od 77. Urh), Bužinel R., Jalinous Dar., Šolaja (od 66. Jogan), Vodeb

Za nami je lokalni derbi v Biljah, katerega je dobila naša ekipa z rezultatom 0 proti 1. Že od samega začetka se je videlo, da bo šlo za težko in trdo tekmo, domačini so v tem duhu tudi s, prekrški zaustavljali vsake poskuse naše ekipe, da si z igro v polju priigra priložnosti za gol. Kljub temu je naša ekipa imela terensko pobudo, katera pa se je izražala le z nekaj nevarnimi streli od daleč.

Nasploh je šlo za tekmo z malo priložnostmi, najlepšo so v prvem polčasu zamudili igralci Bilj, ko se je po streli iz strani izkazal naš vratar Denis Pintol. Ključni dogodek tekme se je zgodil 15 minut pred zadnjim sodnikovim žvižgom, ko je po posredovanju domačega vratarja nad Davidom Frelihom sodnik upravičeno pokazal na najstrožjo kazen. To je uspešno realiziral Rok Bužinel in s tem postavil končni izid tekme, kateri naši ekipi prinaša nove tri točke na lestvici.

Z novimi osvojenimi točkami se je naša ekipa približala sredini lestvice, zadnji Dravograd za našo ekipo zaostaja za 9 točk, predzadnja Rogaška pa za 5 točk. Priložnosti za nove prvenstvene točke bodo že v nedeljo, ko v Vipolže prihaja ekipa Krškega.

 

 

 

 

sponzorji