...IN DIHATI KOT EKIPA

Vipolže 15.3.2019

Članska ekipa trdo dela, želi si čimprejšnji dvig po lestvici za mirno končnico prvenstva v 2. slovenski nogometni ligi. Na prvi tekmi spomladanskega dela so pokazali karakter v ekipi, ki so drugi del začeli v kar spremenjeni zasedbi. Kaj nam sporočajo pred nadaljevanjem prvenstva v spodnjem videu!

Dominik Beršnjak (trener)

Prva spomladanska tekma je verjetno že nek pokazatelj opravljenega dela in vloženega truda. Kaj pričakujete v nadaljnem poteku prvenstva? "Ja bi se kar strinjal. Prvo tekmo smo pokazali, kar že celi prvi del sezone nismo. To je predvsem karakter, želja, volja, kvaliteta... Jaz samo upam in verjamem, da bodo igralci vsako tekmo isto strmeli k temu in če bo to približno tako se ne bojim nobene tekme."

Ante Melvan (branilec)

Na prvi tekmi ste prikazali ekipno disciplino, nasprotniku niste pustili veliko prostora. Kaj lahko pričakujemo v fazi branjenja za naprej? "Nasprotnik je bil dober, mi smo šli borbeno v tekmo, celo tekmo smo se borili in mislim, da je treba samo tako nadaljevati, boriti se eden za drugega in dihati kot ekipa."

Jan Štrukelj (napadalec)

Na prvi tekmi ste uspeli zadeti le iz nekaj priložnosti. Kaj lahko pričakujemo v fazi napada v naslednjih tekmah? "Glede na teren ("slabo igrišče") in glede na težjega nasprotnika smo si ustvarili še veliko priložnosti in tudi zadeli, kar se je pokazalo od vsega dobrega dela na treningih čez celi teden. Glede na nadaljne tekme lahko pričakujemo boljše rezultate, ker je v ekipi veliko boljši občutek. Stanje na lestvici, se lahko vsi strinjamo, da ni realno, kar bomo izbolšali v drugem delu."

Sestavil - CAM Sport Studio

sponzorji