MARJAN SIMČIČ TUDI V PRIHODNJE PREDSEDNIK NK BRDA

Včeraj je po skladu s priporočili NIJZ-ja v Vipolžah na odprtem prostoru pred klubom potekal Volilni občni zbor Nogometnega kluba Brda. Na njem so prisotni člani potrdili predsednika kluba - to funkcijo bo tudi v prihodnjih štirih letih opravljal Marjan Simčič.

Člani društva so tudi potrdili sestavo upravnega odbora. Tega bo v naslednjem štiriletnem obdobju sestavljal Marjan Simčič (predsednik društva), Zvonimir Kristančič (podpredsednik društva), Dejan Rijavec (predsednik Izvršnega odbora), Franc Mužič (župan občine Brda), Tomaž Ščurek (predstavnik veteranov), Karlo Prešolja, Aleš Hrast, Elvis Bužinel in Jernej Rehar. Nov upravni odbor bo tako štel 9 članov - novi člani so tako postali Tomaž Ščurek, Aleš Hrast, Elvis Bužinel in Jernej Rehar. Vsi novi člani so lokalni podjetniki in poslovneži, ki bodo zagotovo pripomogli k delovanju in razvoju kluba v prihodnosti.

Vsem izvoljenim članom želimo čim več uspehov tudi v prihodnje. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi dosegli vse kratkoročne in dolgoročne cilje kluba.

 

sponzorji