NA TRETJI TEKMI PORAZ Z DRAVO

Naši fantje so tekmo tretjega kroga 2. SNL pričeli odlično in kmalu povedli z 2 proti 0. Najprej je po lepi akciji zadel Rok Bužinel, ko je predložek s strani poslal Curk, Humar je lepo odložil žogo, Bužinel pa neubranljivo zadel v daljši vratarjev kot. V 28. minuti tekme je Tim Golob povišal na 2 proti nič, ko je Celcer iz prostega strela poslal odličen predložek.

Tik pred odmorom so gostje iz Ptuja znižali na 2 proti 1. Gostje so v nadaljevanju izkoristili padec naše ekipe in v naslednjih dvajsetih minutah uspeli izid preobrniti. Naši se kljub temu niso predali in pritislnili proti nasprotnikovem golu, a izid se 2:3 do konca tekme ni spremenil. Celcer je z pravo bombo poskušal iz 30ih metrov, Golob je bil še enkrat nevaren po kotu.

Po koncu tekme ostaja grenak priokus, saj smo tekmo vodili že z 2 proti nič. Gostje so izkoristili padec naše ekipe in rezultat preobrnili. Fantom ne gre nič zameriti, saj so dali vse od sebe. Zadnji prejet zadetek jih ni potolkel, pač pa so takrat še stopili na plin in prišli do nekaj situacij za dosego zadetka, ki pa so žal ostale neizkoriščene.

Počitka ne bo veliko, saj nas naslednja tekma čaka v sredo. Naši fantje se bodo v okviru Pokala Slovenije v gosteh pomerili z ekipo Kety Emmi BIstrica.

Nasplošno je naša ekipa danes pred lepim številom gledalcev v Vipolžah prikazala solidno predstavo, katera pa žal ni bila nagrajena s točkami. Smo šele na začetku dolgega in težkega prvenstva. Glede na pokazano se torej lahko še nadejamo veliko dobrih nogometnih partij v Vipolžah.

sponzorji