NAPREDOVANJE V POKALU MNZ

Primorje - Brda

3 : 4

2. krog Pokala MNZ Nova Gorica

Postava: Petrovčič, Curk, Jazbar, Golob, Celcer, Rojc, Jalinous Dar. (od 78. Perše), Bužinel J. (od 57. Frelih), Jalinous Daw., Jusufagič (od 56. Humar), Mušič (od 65. Bužinel R.)

Naša članska ekipa je včeraj v Ajdovščini odigrala 2. krog pokala Medobčinske nogometne zveze Nova Gorica. Z rezultatom 3 poti 4 so bili boljši od Primorja. Tekma se je zgodaj razživela, saj je že v 9. minuti bil izključen Golob, tako da je naša ekipa praktično celotno srečanje odigrala z igralcem manj. V prvem polčasu so kljub temu upravičili vlogo favorita in trikrat zadeli. Dvakrat je bil uspešen Jalinous in enkrat Celcer.

V drugem polčasu se je poznala odsotnost enega igralca, naši so se zaradi tega tudi fizično iztrošili. Ajdovci so to izkoristili in se našim rezultatsko nevarno približali. Trener Vlado Badžim pa je znal tekmo z menjavami in osvežitvami pripeljati do konca s pozitivnim rezultatom. Za naše je še enkrat zadel Celcer, Ajdovci pa so kmalu za tem postavili končni rezultat 3 proti 4.

S tem naša članska ekipa napreduje v pokalu MNZ in čaka nasprotnika. Že v soboto pa je na sporedu nova zahtevna tekma, ko se naša ekipa v okviru 2. SNL odpravlja na gostovanje v Lendavo.

sponzorji