PORAZ PROTI PRVOLIGAŠU

Brda - Domžale

0 : 3

Postava: Petrovčič, Curk, Jazbar, Golob, Celcer, Frelih, Bužinel R., Bužinel J. (od 79. Bilič), Perše (od 68. Jusufagič), Jalinous Daw. (od 86. Lukič), Mušič

Pokalna zgodba se je za našo člansko ekipo letos končala v osmini finala, po tem ko je z 0 proti 3 bila boljša ekipa Domžal. V razgibani tekmi z veliko priložnosti bi lahko vsaka ekipa dosegla tudi kakšen gol več. V prvem polčasu so Domžalčani zatresli dve vratnici, dvakrat pa je tudi čudežno posredoval domači vratar Petrovčič. Na drugi strani je Dawoud Jalinous dvakrat nevarno sprožil proti nasprotnikovim vratom, a je Grega Sorčan oba strela ubranil.

Mreži sta mirovali do 42. minute, ko je Denis Jazbar žogo nesrečno preusmeril za hrbet nemočnega Petrovčiča. Domžalčani so svoje vodstvo pek Slobodana Vuka povišali v 56. minuti, končno zmago pa je potrdil Dejan Lazarevič v 66. minuti. V drugem polčasu bi naši fantje lahko tudi zadeli, najnevarnejši je bil je strel Roka Bužinela, ki ga je zaustavila vratnica.

Po tem ko je domači trener David Peršič odpočil nekaj igralcev udarne enajsterice, sta v zaključu tekme priložnost dobila Luka Bilič in Marko Lukič, sicer še člana naše mladinske ekipe. Tekma proti Domžalam v Pokalu Slovenije je za niju zagotovo nagrada in motivacija za nadaljnje delo.

 

 

sponzorji