PORAZ V NOVEM MESTU

Krka - Brda

3 : 1

10. krog 2.SNL

Postava: Pintol, Curk, Jazbar, Celcer, Humar, Frelih, Golob, Jalinous Dar., Bužinel R. (od 73. Jusufagič), Jalinous Daw. (od 59. Bužinel J.), Jogan (od 84. Perše)

V 10. krogu 2. SNL je naša članska ekipa doživela poraz v Novem mestu. Krka je bila boljša z rezultatom 3 proti 1. Podobno kot na prejšnjem obračunu so naši prejeli zadetek na uvodu srečanja in tako so bili primorani v lov za rezultatom. Naši bi lahko takoj odgovorili na zadetek Krke, a so v prvem delu zapravili dve lepi priložnosti za zadetek. Najlepšo je zapravil Rok Bužinel, ko ni uspel realiziati enajstmetrovke. Kljub vsemu so naši uspeli pred polčasom rezultat izenačiti, ko je po predložku Uroša Celcerja zadel Tim Golob.

Pri neodločenem rezultatu je Kris Jogan zadel tudi vratnico. V 55. minuti srečanja pa so nogometaši Krke prišli do vodstva, v 63. minuti pa z novim zadetkom postavili končni rezultat. Kljub porazu naša ekipa s tekmo manj od večine nasprotnikov zaseda 11. mesto. Časa za počitek ne bo veliko, saj se prvenstvo nadaljuje že v nedeljo. V Vipolže prihaja prvouvrščena ekipa prvenstva, ekipa Kalcer Radomlje.

 

sponzorji