PRED TEKMO Z DRAVO

V tretjem krogu 2.SNL k nam v goste prihaja Drava iz Ptuja. Medtem ko so naši fantje na uvodnih dveh srečanjih remizirali, so tokratni gostje uvodni srečanji izgubili. Nazadnje proti Krki, ko so prejeli zadetek v sodnikovem podaljšku. Ne glede na točkovni izkupiček prvih dveh kol, naše fante zagotovo čaka težko srečanje z renomiranim nasprotnikom, ki je v prestopnem roku sestavil močno ekipo. Izjavo pred tekmo je tokrat podal naš desni bočni branilec Jani Curk:

"Na uvodnih dveh tekmah smo se predstavili v dobri luči, zato bi bilo lepo ti dve predstavi nadgraditi na domačem igrišču. Ekipa se sestavlja in deluje vedno bolj uigrano. Vzdušje je super. Kar se nasprotnika tiče, vemo da gre za dobro ekipo, ki pa v uvodnih dveh kolih ni dosegla prčakovanih rezultatov,  zato se bomo v ta namen čimbolje pripravili na njih."

Foto: Primorske novice

Svojo izjavo je pred drugo domačo tekmo nove sezone podal tudi trener ekipe David Peršič:

"Čaka nas težka tekma, zavedamo se kvalitete nasprotnika. Naši fantje so se v prvih dveh srečanjih pokazali kot zrela ekipa. Igralci vedo kaj morajo narediti da dosežemo dober rezultat. Če tudi na tekmi z Dravo ponovimo pristop iz prvih dveh srečanj, verjamem da se lahko tudi tokrat nadejamo dobrega rezultata."

Vabljeni, da v nedeljo ob 17.30 v čim večjem številu podprete našo ekipo v lovu na nove prvenstvene točke.

sponzorji