PRED TEKMO Z GORICO

Jutri bo ob 15.30 v Vipolžah na sporedu nova tekma, naša članska ekipa se bo pomerila z ekipo Gorice. Čaka nas lokalni derbi, kjer tekmovalnega naboja ne bo manjkalo. Goričani lovijo dragocene točke, ki bi jih ohranile v vrhu razpredelnice, medtem ko naša ekipa lovi točke, ki bi jih priključile sredini lestvice.

Ekipi se zagotovo dobro poznata, veliko število igralcev je v pretekolsti nastopalo za oba kluba. Ti so Rok Grudina, Leon Marinič, Amadej Marinič, Jani Curk, Uroš Celcer, Jan Humar, Rok Bužinel, Jaka Kolenc, Bede Amarachi Osuji, Matija Kavčič, Tine Kavčič... Kljub temu prijateljskega vzdušja na igrišču ne gre pričakovati, saj kot že prej rečeno vsaka ekipa nujno potrebuje točke za dosego svojega cilja. Nova (stara) okrepitev v vrstah Vlada Badžima bo defenzivni igralec Marko Rojc, ki se vrača v Vipolže. Tako kot prej omenjeni igralci, je tudi on v preteklosti nastopal v prvi slovenski nogometni ligi v dresu Gorice. Po epizodi na Cipru, bo sedaj znova oblekel rdeče-črni dres.

Vsekakor bo jutrišnji obračun v Vipolžah zelo zanimiv, zato vabljeni vsi navdušenci nogometa na Goriškem, da v Vipolžah ustvarimo dobro nogometno vzdušje.

sponzorji