REMI NA PTUJU

Drava Dakinda Ptuj - Brda

1 : 1

18. krog 2.SNL

Postava: Pintol, Curk, Jazbar, Rojc, Marinič, Humar (od 81. Golob), Frelih, Jalinous Dar., Bužinel R. (od 65. Perše), Jalinous Daw., Musič

Včeraj je naša članska ekipa na Ptuju odigrala zaostalo tekmo 18. kroga 2.SNL. Na težko gostovanje so se naši odpravili močno oslabljeni. V prejšnjem krogu je poškodbo arkade staknil Uroš Celcer in je tako moral izpustiti srečanje na Ptuju. Zaradi poškodbe je manjkal tudi Jure Bužinel, Vlado Badžim pa ni mogel računati tudi na Krisa Jogana.

Kljub temu se je naša ekipa na Ptuju predstavila v dobri luči. Tekma se je začela izenačeno, Ptujčani so sicer drugi del prvega polčasa nadzorovali igro, a je najlepša priložnost pripadla našim. Admir Musič se je znašel v priložnosti a ni zadel. V drugem polčasu je naša ekipa tudi v polju odigrala bolje in prevzela niti igre. Sledile so tudi priložnosti. S "škarjicami" je atraktivno znova poskušal Musič a je zadel prečko. Rok Bužinel se je znašel sam pred vratarjem, po odbiti žogi bi lahko zadel tudi Jan Humar. Kljub priložnostim je mreža Drave mirovala do 81. minute, ko je iz prostega strela bil natančen David Felih.

Vodstvo pa ni trajalo dolgo, saj so Ptujčani le štiri minute po vodilnem zadetku naših odgovorili. Izenačili so po predložku in tako v 85. minuti postavili končni izid 1 proti 1. Že v nedeljo našo ekipo čaka zadnje dejanje jesenskega dela sezone, ko v Vipolže prihaja Rogaška. Ekipa Rogaške se nahaja na 15. mestu in za našimi zaostaja dve točki. Pozitiven rezultat na tej tekmi bi bila lepa popotnica na zimski premor, saj bi se z zmago Rogaški oddaljili na pet točk.

 

sponzorji