SPORAZUMNA PREKINITEV SODELOVANJA Z DAVIDOM PERŠIČEM

Nogometni klub Brda in David Peršič sta danes zaradi njegovih osebnih razlogov prekinila sodelovanje. David Peršič je vodenje članske ekipe sprejel letos pred začetkom prvenstva in po mnenju vseh v klubu opravil dobro delo. Po desetih odigranih krogih je naša ekipa (kljub tekmi manj od ostalih tekmecev) pri 9 osvojenih točkah in zaseda 11. mesto. Prav zaradi dobro opravljenega in profesionalnega dela je David Prešič v klubu užival in še uživa podporo, zato je klubu NK Brda žal, da sta se naši poti morali raziti. Za opravljeno delo se Nogometni klub Brda Davidu zahvaljuje, mu želi najbolje tako na nogometni in na osebni ravni, ter si hkrati želi, da bi se naše poti še kdaj v prihodnosti srečale. David Peršič je o sporazumu povedal:

"Z Nogometnim klubom Brda smo se dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe zaradi osebnih razlogov. Zahvaljujem se klubu NK Brda za ponujeno priložnost vodenja ekipe v 2. SNL. V tem obdobju smo kljub težavam na začetku, vemo da smo ekipo sestavili tik pred prvenstvom, prišli do rezultatov in predvsem do igre, katera bi se v nadaljevanju zagotovo še nadgradila. V tem obdobju smo dosegli tudi solidne rezultate, lahko bi sicer tudi imeli kakšno točko več, a nogomet ti enkrat da, drugič vzame. Nogometnemu klubu Brda želim, da doseže cilj, ki smo si ga pred sezono zadali - obstanek v ligi, fantom pa želim vse naboljše v njihovih nadaljnih karierah. Tudi kolegu, ki me bo nadomestil žeilm veliko uspehov in sreče v nadaljevanju prvenstva."

Na tem mestu se Nogometni klub Brda še enkrat zahvaljuje Davidu Peršiču. Na njegovo mesto bo stopil Vlado Badžim. Trener, ki ne potebuje posebne predstavitve, saj je zagotovo znan vsem nogometnim navdušencem. S svojimi ekipami se je v preteklosti znal boriti tako za obstanek, kot za najvišja mesta. Kot trener Ankrana je v 2. SNL večkrat stal nasproti svoji novi ekipi, ekipi Brd. Velja omeniti, da je v vseh dvobojih v drugi slovenski nogometni ligi z našim klubom le enkrat zapuščal igrišče s sklonjeno glavo. Trend, za katerega se nadejamo, da se bo sedaj nadaljeval v Vipolžah. Vlado Badžim bo zagotovo tako kot prejšnji trener David Peršič od kluba užival popolno podporo in bo imel na voljo vso pomoč, da skupaj dosežemo zastavljene cilje.

Prvi vtisi in izjave novega trenerja sledijo v naslednjih dneh.

sponzorji