TOČKA V LENDAVI

Nafta 1903 - Brda

2 : 2

13. krog 2.SNL

Postava: Pintol, Curk, Jazbar, Golob (od 63. Perše), Celcer, Rojc, Jalinous Dar., Bužinel R. (od 63. Bužinel J.), Jalinous Daw. (od 74. Frelih), Humar, Mušič

Naša članska ekipa se je v 13. krogu 2. SNL odpravila na eno najtežjih gostovanj v ligi, za povrh vsega pa so se na pot podali brez poškodovanih Krisa Jogana in Amadeja Mariniča. Gostovali so v Lendavi, kjer domača Nafta 1903 letos na domačem igrišču do te tekme še ni oddala točke. To se je zgodilo prvič sedaj, ko so naši fantje v Lendavi iztržili remi.

Tekma se ni začela po našem okusu, saj je Paku domače popeljal v vodstvo že v 6. minuti srečanja. Da so gostitelji na odmor odšli z lepo prednostjo je tik pred polčasom poskrbel Rebernik in povišal rezultat na 2 proti 0.

Tudi gol prejet tik pred sodnikovim žvižgom ni naših fantov potrl, saj so v drugi polčas vstopili odločno, z namenom, da tekmo preobrnejo v svojo korist. Dobra igra v drugem polčasu se je obrestovala v 69. minuti, ko je Uroš Celcer uspešno izvedel najstrožjo kazen, ki jo je za našo ekipo priigral Matic Perše kmalu po tem, ko ga je naš strateg Vlado Badžim poslal v igro.

Tekma se je tako razživela, še bolj v 72. minuti, ko je na našo žalost drugi rumeni karton prejel Marko Rojc in tako moral predčasno zapustiti igrišče. Kljub igralcu manj se naši fantje niso predali in v 89. minuti je Admir Musič uspel rezultat izenačiti.

Naslednji teden naše čaka nova pomembna tekma, saj v Vipolže prihajajo Brežice, ki za našimi na lestivci zaostajajo za 5 točk. Zmaga nad Brežicami bi pomenila veliko, saj bi se na ta način naši priključili sredini lestvice.

 

 

sponzorji