V DRAVOGRADU DELITEV TOČK

Koroška Dravograd - Brda

2 : 2

16. krog 2.SNL

Postava: Pintol, Curk, Jazbar, Golob, Marinič, Rojc, Jalinous Dar., Jalinous Daw. (od 67. Perše), Humar (od 91. Bužinel J.), Bužinel R. (od 67. Jogan), Frelih

Naša članska ekipa se je v 16. krogu 2.SNL v gosteh udarila z ekipo Dravograd in z gostovanja odnesla točko. Tekma se je končala z rezultatom 2 proti 2, vsi goli pa so padli v drugem delu srečanja. Naši fantje so se dvakrat znašli v zaostanku in dvakrat hitro odgovorili na gol domačinov. Ti so prek Kogelnika povedli v 65. minuti, v 74. minuti pa je Amadej Marinič z roba kazenskega prostora z lobom matiral domačega vratarja. To je bil prvenec mladega bočnega branilca v 2.SNL. 

Domačini so zopet povedli prek Kogelnika v 80. minuti in naši so se znašli v lovu za točko. Štiri minute za tem, je po podaji Mariniča iz leve strani, v nasprotnikovem kazenskem prostoru najbolje reagiral Denis Jazbar in tako postavil končnih 2 poti 2. Pri izidu 2 proti 1 se je z odlično obrambo izkazal tudi Denis Pintol in tako naše obdržal v igri. Na tekmi si je naša ekipa na ustvarila veliko priložnosti iz katerih bi lahko zabili še kakšen gol več. Sploh v prvem polčasu, ko bi lahko kronali dobro igro z vodilnim zadetkom, a je bil domači vratar vedno na mestu.

Z osvojeno točko naša ekipa ostaja na 13. mestu na razpredelnici. V naslednjem krogu v Viplože prihaja vodilni Koper. Domači strateg Vlado Badžim na tej tekmi ne bo mogel računati na Denisa Jazbarja, ki je izpolnih kvoto štirih rumenih kartonov. Se pa v postavo vrača Uroš Celcer, ki je omenjeno kazen odslužil prav na tekmi z Dravogradom. V nedeljo se nam v Vipolžah obeta nova zanimiva tekma, zato vabljeni, da skupaj ustvarimo dobro nogometno vzdušje v Športnem parku v Vipolžah.

sponzorji