V KOPRU DO TOČKE

Naša članska ekipa je včeraj odigrala tekmo drugega kroga 2.SNL in iz vročega gostovanja v Kopru odnesla točko. Naši fantje so se odlično in pogumno zoperstavili ekipi z neprimerno višjim proračunom in dokazali, da je le igrišče tisto, ki na koncu šteje. Favorizirani Koprčani, katere iz klopi vodi strateg iz Goriških Brd Miran Srebrnič,  so nekajkrat dobro zapretili pred našim golom, a je vselej dobro posredoval naš odlični vratar Denis Pintol.

V nadaljevanju srečanja je Korpčanom le uspelo zadeti. V 57. minuti je za Koprčane bil natančen stari znanec slovenskih prvoligaških zelenic Goran Galešič. Naši se niso predali in po prejetem zadetku pokazali pravi karakter. V zadnji tretjini tekme so naši stopili na plin in trud se je poplačal, ko je v 87. minuti zadel naš napadalec Kris Jogan in tako postavil izid tekme. Kris je po tekmi povedal:

"Na tekmo smo se dobro pripravili, Koper smo dobro preučili in vedeli smo kje pretijo nevarnosti. V tekmo smo šli kot smo se dogovorili, organizirano in borbeno kar nas je na koncu tekme tudi nagradilo. Vesel sem za svoj gol, še bolj pa za prigarano točko. V ekipi vlada super vzdušje in v tem stilu moramo nadaljevati in slediti svojim ciljem."

Naši po dveh kolih ostajao neporažini. Na obeh tekmah so zabili in prejeli po en gol. Je pa remi na Bonifiki odlična popotnica za nadaljevanje prvenstva. Po tekmi nam je izjavo podal tudi trener naše ekipe David Peršič:

"Za nami je težka tekma v Kopru. Vedeli smo da se odpravljamo na gostovanje v Koper, na Bonifiko, k ekipi katera se bori za sam vrh lestvice. Taktiko smo zato tudi prilagodili glede na nasprotnikove kvalitete, katere moram reči da so fantje na igrišču dobro nevtralizirali. Čeprav smo prvi polčas začeli rahlo pod tonom, smo v nadaljevanju odigrali zelo zrelo in taktično discipliniano, ter zasluženo odnesli točko iz Kopra. Še enkrat bi pohvalil fante, ki so na igišču dali vse od sebe in si zasluženo izborili točko."

sponzorji