V KRŠKEM DO ZMAGE

Krško : Brda

0:1

Postava: Pintol, Curk, Celcer, Jazbar, Marinič (od 22. Humar), Frelih, Golob, Jalinous Dar., Jalinous Daw., Mušič (od 56. Jogan), Bužinel R. (od 70. Perše)

Včeraj se je naša članska ekipa na Stadionu Matije Gubca v Krškem veselila zmage in treh točk na razpredelnici. Naši fatntje so kronali dobro igro in všečne predstave v novi sezoni s prvo zmago. Tako po 6. krogu zasedajo 11. mesto na lestvici. Glede na dosedanjo prikazano igro je bilo le še vprašanje časa kdaj se bo našim fantom odprlo. V prejšnjih krogih je zmanjkalo malo zbranosti in sreče, tako je bilo na prvo zmago treba počakati na gostovanje pri donedavnem prvoligašu iz Krškega. Za zmago je bil tokrat na srečanju dovolj en sam zadetek, natančen je bil Darius Jalinous v 33. minuti srečanja.

Po doseženem vodilnem zadetku je naše fante čakala težka tekma, a so s srčno borbo in nepopustljivostjo uspeli ohraniti mrežo nedotaknjeno in se na koncu popolnoma zasluženo veselili vseh treh točk.

Trener David Peršič je po tekmi povedal:

"Tekmo smo otvorili dobro, v prvem polčasu smo bili boljši naspprotnik. Na sredini igrišča smo dobro nadzorovali igro, ekipa je delovala kompaktno, v zaključkih pa smo bili igrivi. Iz tega smo tudi v 33. minuti povedli. Drugi polčas smo pričakovali da bodo gostitelji stopili na plin, a smo jih z agresivnostjo dobro nevtralizirali. Sicer so gostitelji zadeli prečko, a smo tudi mi imeli čisto priložnost za povišanje izida na 2 proti 0. Čestitke mojim fantom za pristop in prikazano igro na igrišču."

Črno piko vrhunske predstave naše ekipe v Krškem predstavlja le poškodba mladega upa Amadeja Mariniča, ki je v 22. minuti srečanja moral zapustiti igrišče.

V naslednjem kolu k nam v goste prihaja ekipa Rogaške. Naši fantje bodo poskušali potrditi odlično predstavo iz Krškega in poskrbeti, da se bomo tudi doma veselili nove zmage. V tekmo bodo zagotovo po prvi zmagi vstopili nekoliko razbremenjeno, a hkrati lačni zadetkov in novih točk. Vabljeni, da v nedeljo v Športnem parku Vipolže ob 16.30 podprete našo ekipo v lovu na nove prvenstvene točke.

 

 

 

sponzorji