V PRVEM TEDNU BREZ TOČK

Članska ekipa je v prvem tednu novega prvenstva zabeležila dva poraza. V prvem krogu so se odpravili na težko gostovanje na Ravne na Koroškem, kjer jih je čakala močna ekipa Fužinarja. Tekma se je končala v korist domačinov s (pre)visokih 6 proti 0. K temu je botrovalo tudi dejstvo, da Vlado Badžim ni še imel na voljo vseh razpoložljivih moči, saj ni mogel računati na Kevina Brica, ki ni še imel pravice nastopa in na Gorana Trivunovića, ki se je ekipi pridružil po tekmi. 

Na drugi preizkušnji te sezone je v Vipolže prišla ekipa Beltinci Klima Tratnjek. Tekma se je začela izenačeno, odločilni trenutek prvega polčasa pa je bil redko viden gol na nogometnih zelenicah, ko je žoga ob poskusu predložka iz strani preletela vratarja Primoža Bužana in se neubranljivo odbila od daljše vratnice. V drugem polčasu je naša ekipa nekoliko padla in tekma se je končala z 0 proti 2 v prid Beltinčanov.

Padec v drugem polčasu tekme je bil pričakovan, saj so se določeni igralci iz zdravstvenih razlogov ekipi priključili tik pred začetkom prvenstva. Klub išče še določene kvalitetne rešitve na posameznih igralnih mestih, ki bi trenerju Badžimu nudile nove razsežnosti pri sestavljanju ekipe. Zato se bo realna slika in doseg našega moštva pokazal šele v naslednjih krogih. Ta vikend bo naša ekipa odpotovala v Novo mesto, kjer jih čaka Krka, ki je eden od favoritov za preboj v prvo ligo.

sponzorji