VISOK PORAZ PROTI KOPRU

Brda - Koper

0 : 7

17. krog 2.SNL

Postava: Pintol, Curk, Golob, Celcer, Marinič (od 46. Jogan), Rojc, Humar (od 46. Perše), Bužinel R. (od 63. Bužinel J.), Jalinous Dar., Jalinous Daw., Frelih

Naša članska ekipa je včeraj na tekmi 17. kroga 2. SNL vknjižila visok poraz proti močni ekipa Kopra. Gostje z obale so bili boljši z rezultatom 0 proti 7. Koprčani so se v Vipolžah predstavili kot suverena ekipa in že v prvem polčasu pokazali svojo moč. V 25. minuti je za prvi zadetek zadel Mišič, dve minuti za njim pa še Meštrič. Rezultat 0 proti 2 je bil tudi končni rezultat prvega polčasa.

Četudi razmočeno igrišče ni dovoljevalo veliko kombinatorne igre, so se gostje v drugem polčasu uspeli razigrati in doseči še pet golov. Najprej je bil v 59. minuti uspešen Baša, v 61. pa je vodstvo povišal Vršič. Naši so sicer imeli nekaj priližnosti za dosego zadetka, najbližje temu je bil Jogan, ki je zadel vratnico. Koprska mreža je vseeno mirovala, so pa na drugi strani Koprčani do konca tekme zadeli še trikrat. V 83. minuti Žužek, v 84. je svoj drugi gol dosegel Baša, v 91. pa je končni rezultat tekme postavil Jozinovič.

Po tekmi s Koprom bo potrebno strniti vrste in svoje moči usmeriti v naslednja srečanja. Do konca jesenskega dela našo ekipo čakajo še tri tekme, vključno s prestavljeno tekmo z Rogaško. Prvenstvo se nadaljuje že v soboto, ko se naša ekipa odpravlja na gostovanje na Ptuj.

sponzorji