Z DOBOM DO REMIJA

Brda - Roltek Dob

3 : 3

19. krog 2.SNL

Postava: Pintol, Curk, Jazbar, Celcer, Marinič, Rojc, Humar (od 75. Frelih), Jalinous Dar., Bužinel J. (od 52. Jalinous Daw.), Jogan, Bužinel R. (od 86. Golob)

V Vipolžah je bil včeraj odigran obračun 19. kroga 2.SNL. Gledalci so lahko videli kar 6 zadetkov, tekma se je končala z rezultatom 3 proti 3. Po tem ko so gostje z Doba že v 6. minuti prišli do vodstva, je v 23. minuti Uroš Celcer izid poravnal z uspešno izvedeno enajstmetrovko. Sodnik je na tekmi pokazal kar tri najstrožje kazni, vse za našo ekipo. Dvakrat so gostje v svojem kazenskem prostoru igrali z roko, enkrat pa je bil prekršek storjen nad Dariusom Jalinousom in sodniku ni preostalo drugega kot da pokaže na najstrožjo kazen. Celcer je tako vse tri najstrožje kazni reazliziral v zadetke. Zadnjo v 78. minuti in postavil začasni izid 3 proti 2. Ko je že kazalo da se bo naša ekipa v Vipolžah veselila treh točk, so v zadnjem napadu srečanja gostje izkoristili nezbranost v naši obrambi in rezultat v 92. minuti tekme izenačili.

Z osvojeno točko ima tako naša ekipa zbranih 12 točk in zaseda 14. mesto. Med tem, ko se je za večino ekip jesenski del že zaključil, bo naša ekipa odigrala še dve zaostali srečanji. Prvo bo na sporedu v sredo na Ptuju, zadnje dejanje jesenskega dela sezone pa bo v nedeljo v Vipolžah, ko v goste prihaja ekipa Rogaške.

sponzorji