Z GOSTOVANJA NA DOBU S TOČKO

Postava:

Pintol, Curk, Jazbar, Celcer, Marinič, Golob (od 67. Frelih), Jalinous Dar., Humar, Jalinous Daw., (od 60. Jogan), Bužinel R., Mušič (od 76. Perše).

Naša članska ekipa je včeraj na Dobu odigrala četrti krog prvenstva. Tekma se je končala z izenačenim rezultatom 1 proti 1. Za razliko od prejšnjega prvenstvenega obračuna, so naši fantje to tekmo začeli slabo, saj so domačini povedli že v tretji minuti tekme. Naši so na ta načini bili primorani loviti rezlutatski priključek skozi celotno srečanje. Na izenačenje je bilo treba počakati do 58. minute, ko je iz bele točke bil natančen Rok Bužinel. Tik pred tem je bil izključen še drugi igralec Doba, tako da so naši imeli številčno premoč, katere pa žal niso izkoristili. Kljub priložnostim se rezltat do konca tekme ni spremenil.

Z novo osvojeno točko zasedamo 12. mesto na razpredelnici. V štirih odigranih kolih smo kar trikrat ostali nepremagani, na prvo zmago pa bo treba še malo počakati. Nova tekma naše fante čaka v nedeljo, ko bo na sporedu derbi z Biljami.

sponzorji