ZMAGA NAD DEKANI

Brda - Dekani

3 : 2

9. krog 2.SNL

Postava: Pintol, Curk, Golob, Celcer, Humar, Frelih, Jalinous Dar., Bužinel R., Bužinel J. (od 65. Perše),  Jalinous Daw. (od 52. Jazbar), Jogan

V nedeljskem popoldnevu je že vreme nakazalo da bo šlo za težek obračun, kjer se bo na koncu veselila ekipa, ki bo pokazala več zbranosti. Naša ekipa tekme ni otvorila najbolje, saj so Dekančani povedli že v 9. minuti srečanja. Naši so se takoj uspeli pobrati in prek Davida Freliha v 17. in 22. minuti rezultat preobrniti. Dekančani so rezultat v 26. minuti izenačili. Izid 2 proti 2 je bil tudi končni izid prvega polčasa.

V 61. minuti obračuna je Kris Jogan zadel za končni rezultat 3 proti 2 in tako so se naši veselili zaslužene zmage. Velike zasluge za tri točke pa gredo tudi našemu vratarju Denisu Pintolu, ki poleg ubranjene najstrožje kazni nekajkrat briljantno posredoval in Dekančanom onemogočil pot do še kakšnega zadetka.

V naslednjem tednu našo člansko ekipo čakata dve zahtevni prvenstveni tekmi. Že v sredo sledi obračun s Krko v Novem mestu, v nedeljo pa v Vipolže prihajajo Radomlje.

sponzorji